keskiviikko 7. marraskuuta 2012

SVERIGE JA ARKEA

O: Helloo kaverit!

Mulla on täs kurssissa kaikki lukuaineet koulussa ja on ollu must kiva tälläsen muutaman vuoden jälkee opiskella taas normaaleja aineita! Enkku ja äikkä sujuu yhtä hyvin ku ennenki mut ootan kyl innolla matikan koetta.... Pelottaa et reputan sen samanlail ku ekallaki kurssilla... Muutenki oon suorittanu enemmän kursseja ku muut luokkalaiset koska olin vähä laiska kakkosel nii pitää saada nyt tehtyy niitä et pääsen pois amiksesta keväällä...

Oltii jengin kanssa Ruotsissa käymässä ja kätee jäi tajuttomat univelat ja muistoja!
Oli kyl hieno reissu vaikka käviki vähän huono tuuri koska just sillon oli kuolleiden muistopäivä ja suurin osa paikoista oli kiinni..
Päästii todistaa paikan päältä kunnon mielenosotusta/mellakkaa ku noin 700 syyrialaista pisti kunnon meiningin pystyyn Tukholman keskustassa! Koitin ottaa jonkun näkösiä kuvia sieltä mutta aika vaisuks jäi...
Karolle nappasin tuliaisiks Beyoncen hajuveden!
Pakko viel sanoo et pisti aika hyvin silmään se miten siellä porukka oikeesti panostaa pukeutumiseen! Älyttömän makee nähä et siihe ulkonäköön uskalletaa panostaa vähä enemmän ku se 5min enne kaupungille lähtöö! Ja nyt puhun siis suurimmaks osaks jätkistä!
H&M:n jätkien osasto kuhisi ku yleensä suomessa siel on 3 ihmistä ja neki ettimäs jotai halpoja kalsareita!
Mutta niinku sanoin makee reissu ja koitin jonkun näkösiä kuvia sieltä räpsiä tällä mun iPhonella :D

Mun sarja addiktio jatkuu ja oon hurahtanu taas gossip girliin pahan kerran!
Tälläki hetkellä GG tossa taustalla odottaa mun katsetta...
Chuck on asiallinen kaveri ja ärsyttääku Blair on vielläki ton Luoisin kans... Eli joo en ole viellä uusimmassa kaudessa eli älkää ihmetelkö et mitä toi pölisee!!

Mutta eipä mitää kiitos ku luitte tai katoitte vaa kuvat mut kuitenki kiitoksia ja alan tykästyy tähän blogin kirjottamisee eli varmaanki kirjottelen useemmin lähiaikoina! :) Kohta puoliin nukkumaan ja huomenna onneks vasta 11 kouluun ah! MOIKKA BUDDYT :)

4 kommenttia:

  1. Oonko jotenki missannu sen videopostauksen vai ettekö oo postannut sitä xd

    VastaaPoista
  2. Voisitteko laittaa heti tohon alkuun että kuka kirjoittelee eikä loppuun ? (: Ku ei oikee tiedä kuka sen on kirjottanu vaikka kyllä tekstistä alkaa sitten huomata kumpi se onkaan (: mut ois tosi mahtii jos viittisitte ! en tiiä häiritseeköse yhtään muita? :o :)

    VastaaPoista
  3. venailen kans sitä videopostausta!! Missä se viipyy!?

    VastaaPoista