sunnuntai 12. toukokuuta 2013

GoPro - Video

K & O: Muutama päivä sitten hankittiin kauan toivottu GoPro kamera ja testailtiin sitä vähän eilen! Toi alla oleva video on vaan ton kameran testailua, että jatkossa on parempia videoita tiedossa :D Toi on ihan sairaan ihana ja ei millään malteta oottaa, että päästään kuvailemaan tolla Portugalin maisemia. Todennäkösesti tänne blogin puolelle tulee enemmän videoita meidän päivistä ja jotain höpöttely videoita :)

Ja vitsit 400 lukijaa tuli täyteen! Kiitos kaikille ihan mielettömästi, että jaksatte seurailla meijän juttuja :) Thank you <3


11 kommenttia:

 1. ihana video! lisäää tälläsiä ehottomasti:)

  VastaaPoista
 2. mitä tos on niinku erilaist normaalii kameraa verrattuna? oon iha pihalla :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinku tost kuvast näkee toi on vähä fisheye tyylinen ni ottaa kuvaa laajemmalt alueelt, sit tol voi ottaa videoo ja kuvii veden alla ja ton voi kiinnittää mihin haluu vaik surffilautaa ja se pysyy siinä ja kuvaa samalla. (SE ON VITUN COOL t.ose)

   Poista
 3. Millä ohjelmalla muokaatte videoitanne? Paljon toi kamera makso ja mistä ostitte? :)

  VastaaPoista
 4. Windows live movie makerilla :) toi makso about 330€ ja ostettiin toi varuste.net kaupasta Helsingistä!

  VastaaPoista
 5. Näin sut(Osman) tänään Omenassa ko tulit liukuportaissa vastaan ja näytit tosi vihaselta x)olin tosi hämmentyny ko tääl blogis näytät aina niin iloselta(ja sanoisin suloselta mutko olen jätkä niin enhämmä voi) ja siel sit kuoleman vakavalta! #hämmennys

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah joo oon tosi vihasen näkönen mun normi ilmeellä ja siihenku lisää väsymyksen nii there you go! XD mut oon oikeesti iha mukava ukko!

   Poista
 6. mikä tän kaappaleen nimi on? :)

  VastaaPoista
 7. Teijän blogi pääs mun lemppareihin(:!

  http://anotherdimension-emma.blogspot.fi/2013/05/link-your-blog-513-favorites.html

  VastaaPoista