tiistai 4. kesäkuuta 2013

LET'S GO, SUMMER IS HERE!


O: Hey guys, what's up?
Mun kesä alkoi kyllä ihan loistavasti, hyvien juomien, lämpimän sään ja ennen kaikkea täydellisen seuran kanssa!
Päätettiin Karon kanssa unohtaa baarit tai muut örveltämiset ja ottaa vaa muutamat drinksut mukaan ja lähtee nauttimaan koulun lopusta ja upeesta kesä säästä.
Otettiin suunta kohti stadia ja pyörittiin ympäriinsä, välillä pysähtyen johonkin vaan istuskelemaan ja juttelee. Helsinki on kyl upea paikka kesäsin, aamusta iltaan.
Mulla oli iha mielettömän kivaa koko illan ajan!

Aikasemmin viikolla käytiin hakemassa vähän tarvikkeita matkalle, mutta päädyin kuitenki käyttämään suurimman osan rahoista H&M:ään.
Ostin tollasen farkku paidan jota tsiigailin jo pari viikkoa aikasemmin ja olihan se pakko saada heti päälle ku lähti ulos...
Tosiaan lauantai-sunnuntai välisenä yönä ois lähtö etelään ja mä päätin sitte tulla kipeeks tälleen just ennen!
Eilen duunissa tuli yhtäkkiä vaan heikko olo ja tänään aamulla heräsin kovaan pää kipuun ja flunssaiseen oloon...
Karon mamin analyysi oli "matkakuume on iskeny" :D
Huomenna ois tarkotus käydä lääkärissä, jotta saisin tän nopeesti pois ennen matkaa.
Mulla on kovat odotukset Portugalin shoppailun suhteen ja aionki uudistaa mun vaatekaapin!
En oo vielä ite innostunut hirveesti blogien lukemisesta, mutta löytyy kyllä yks blogi (jossa on miespuolinen kirjoittaja) jota luen päivittäin...
mdvstyle.com löytyy vaan nii siistejä vaatteita, että tekis mieli olla miljonääri ja ostaa jokainen kledju mitä tuolta löytyy!!!

Kesän ekat jädet käytiin hakemassa Karon kanssa ja mulla on jotenki sellanen olo, että tänä kesänä tuun syömään ennätysmäärän jätskiä...
Se Classicin minttu jäätelö on vaan niin hyvää!
Isä lähti työmatkalle, joten mulla on nyt sen auto käytössä ja haluaisin vaa ajella kokoajan, mutta makaan vaan kotona kuumeessa leffojen parissa...

Onnittelut vielä valmistuneille ja hyvää kesän alkua kaikille!
Peace :)

IMG_6926IMG_6934IMG_6919IMG_6936IMG_6925IMG_6930IMG_6951 IMG_7157IMG_7159IMG_7158IMG_7162IMG_7166IMG_7164IMG_7163

3 kommenttia:

 1. ootteko koskaan miettiny et JOS te eroaisitte nii mitä tälle blogille kävis, nimittäi törkeen hyvä tää ja tuli vaan tämmönen ajatus mielee :D en siis tarkota et oisitte mitenkää eroamassa tai mitää mut näi mielenkiinnosta et jatkaisitteko tätä kavereina vaai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wow iha sika paha kysymys XD en oikee osaa sanoo, mut sen voin sanoo etten ite osais bloggaa ollenkaa :D kyl täs Karon neuvoilla ja ohjeilla mennää kokoaika tietenki ite kirjottelen ja valitsen kuvat omiin postauksiin mutta muuta en oikee osaa tehäkkään :DD eli tuskin ainakaan yksin jatkaisin kirjottelemista.

   Poista
  2. Ei mulla oo ainakaan ennen tullu toi mieleen :D mut en osaa yhtään sanoa! Voi olla et jatkaisin mun oman blogin parissa xd mut turha tollasta miettiä, koska näillä näkymin ollaan vielä pitkään yhessä :)

   Poista