maanantai 22. heinäkuuta 2013

Heinäkuun tapahtumia & asiaa wanhojen mekoista!

Downloads19
1.  Oltiin muutama viikko taaksepäin Jimin ja Heidin kanssa ulkona! Cute couple ♥   2. Täydellinen kesäpäivä tyttöjen kanssa :)    3. Tällänen yllätys odottia Osea meillä kun se tuli duunista...    4. 


Downloads20
1. Lähdössä ulos Osen kanssa ja tän hetken lemppari huulipunaa huulissa ;)  2. Riiniksen kanssa rannalla viettämässä ihanaa kesäiltaa.   3. Päädyttiin yks ilta Osen kanssa päivälliselle/iltapalalla Roadhouseen, koska molemmilla oli järjetön nälkä :D   4.  Ose toi mulle ton töistä :D nyt toi mun ''minion perhe'' on kasvanu jo kolmeen tyyppiin...

Downloads21
1. Käytiin mun pienimmän siskon kanssa Ikeassa syömässä viime viikolla namnamm....   2. Iskällä ja Osella oli samanlaiset paidat päällä ihan sattumalta niin oli pakko ottaa kuva tosta xd   3.  Heidi ♥   4.  Pari Portugalista ostettua huulipunaa ja muutama viime viikon ostos! Noi on vaan niin hyviä :)

Downloads22
1. Reetan kanssa Piknikissä herkuttelemassa :)   2. Harvinainen hammashymy kuva ja uus aleista ostettu neule!     3. Weeran tuliainen Englannista ♥♥   4. Euroopan läntisin paikka, Cabo De Roca. Musta tää kuva on vaan niin ihana!

Downloads23
1. Lauantain asua :)   2. Namnam!   3. Taas herkuttelemassa Reetan kanssa.....   4.  Mun ehdottomat lemppari huulipunat ♥

wanhat

!!! Sellasta ilmotusasiaa, että mun sekä mun kavereiden wanhojen mekot on nyt myynnissä. Kaikki näistä on ostettu uusina ja pidetty päällä vaan ne pari päivää. Muistan miten skeptinen ite olin käytettyjä mekkoja kohtaan silloin omalla kohdalla, mutta nyt jälkeenpäin mietittynä ja yhtä kokemusta viisaampana oisin kyllä ostanut mekon käytettynä mielummin.. Koska se on tosiaan vaan muutaman tunnin päällä xd  Jos joku on kiinnostunut jonkun näiden mekon tarkemmista tiedoista, niin eikun viestiä tähän osoitteeseen bothofus2013@gmail.com.  

TÄSTÄ pääsette vielä mun wanhojen postaukseen :)

4 kommenttia: