keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Life via iPhone

Downloads24
K: 1. Mun maailman söpöin kummityttö kävi kyläilemässä mun synttäreiden aikoihin meillä.  2. Lemppari kotitossut jalassa, koulujuttuja lukiessa. 3&4. Marian 18v. synttäreiden juhlimista ! :)


Downloads25
5. Kaverikuva <3 2. Tytsyjen kanssa päivällisellä kokeisiin lukemisen jälkeen :) 3. Rakastan tota maisemaa Riiniksen parvekkeelta <3 4. Riinis 18v <3 


Downloads26
9. Ihana syksy! Nyt ei ole lehtiäkään enää puissa...  10. Lähettiin Weeran kanssa päiväristeilylle Tallinnaan ja törmättiin siellä serkkupoikiin. Mentiin niiden kanssa istumaan iltaa tollaseen tosi tunnelmalliseen ravintolaan. 11. Tallinnassa käppäilyä. 12. Olihan sitä pakko päästä Vapianoon Tallinnassa, kun se on niin sairaan halpa siellä...

Downloads27
13&14. Tytsyjen kanssa juhlimassa! 15&16. Mentiin Kaivolle halloween bileisiin! Mulla on ollut toi poliisi asu kaapissa jo muutaman vuoden niin nyt se pääs vihdoin käyttöön :D !

Downloads28
17. Päivän asua. 18. Mun ehdoton lemppari ruoka mitä teen varmaan 3 kertaa viikossa... Niin nopeeta ja niin hyvää pestopastaa :P 19. Sushi ilta tytsyjen kanssa! 20. Tästä on mun päivät koostunut viimiset kaks viikkoa... Alkaa tulla jo noi koulujutut korvista pihalle pikkuhiljaa..

Downloads29
21. Oon ollut viime aikoina myös pari kertaa leikkimässä super nannya. 22. Viime viikonloppuna tyttöjen kanssa ulkona :) 23. Tän päivän meikit! Otin teille kuvia tänään samalla kun meikkailin... Todennäkösesti huomenna siitä lisää :) 24. Kotiasua.Toi huppari oli tuliainen Oselta Tukholmasta :) Love it <36 kommenttia:

 1. Ihan tajuttoman kaunis toi viimeinen kuva 23! :)

  VastaaPoista
 2. mikä sun siskon blogin osote on? :)

  IHANIA kuvia! oot superkaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://mylifemywaymyworld.blogspot.fi/ Tossa Weeran blogi :)

   Kiitoskiitos ihana <3

   Poista
 3. Mikä ravintola toi on tossa kuudennessa kuvassa, jossa on tollasta aasialaista ruokaa?:)

  VastaaPoista