lauantai 7. joulukuuta 2013

Kuulumisia & Vanhojentanssi mekkoja !

K: Heii pitkästä aikaa!
 Viime viikot on menny lähinnä koulukirjojen parissa ja ajokoulussa ravatessa... Sain alkuviikosta vihdoin ajokortin taskuuni ja nyt on olo tosi helpottunut! Käytiin muutama viikko sitten joulukadun avajaisissa ja Helsinki on mun mielestä kaikkein kauneimmillaan aina joulun lähestyessä :)

Laitoin myös tämän postauksen loppuun kuvan mun parin kaverin vanhojentanssi mekoista. Molemmat on myynnissä ja jos joku on vielä mekkoa vailla niin tossa ois pari ihanaa vaihtoehtoa :) Tän postauksen lopussa lisää niistä!
IMG_0034IMG_0037IMG_9981IMG_9936IMG_0013IMG_9934IMG_9958IMG_0020
IMG_0039


ciahenkku

Tosiaan molemmissa mekoissa on nyörit selässä. Vasemman puoleinen mekko on kokoa 36 ja oikeanpuoleinen 36/38. Tohon vaaleamman mekon hintaan sisältyy alusvannehame ja pukupussi. Siihen pääsette TÄSTÄ. Jos joku kiinnostui tai tuli jotain kysyttävää niin pistäkää viestiä  bothofus2013@gmail.com.


6 kommenttia:

 1. ihanii kuvii mistä toi huvi on?:)

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia!<3 ja upee blogi!:)
  käy tsekkaa ja liity lukijaks jos tykkäsit:)
  http://anutuulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. pitkästä aikaa tänne taas löysin ku muistin et tää oli niiin hyvä blogi! niin semmosta kysyisin, etttä kirjotteletteko tänne enää, tai päivitättekö tätä viel joskus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ajattelin jatkaa ite oman blogin parissa :) tää vuosi on ollu aika hektinen monella tapaa voin kertoa syyn kun kirjottelen uudelle sivulle :)

   Poista
 4. ootteko lopettanu? :(

  VastaaPoista
 5. Moikka! Tauko vierähti vähän pidemmäksi näköjään.. Oon pahoillani mutta niinkuin aikasempaan kommenttiin vastasin paljon asioita on tapahtunu lyhyessä ajassa niin ei oo riittänyt yhtään ajatustakaan tälle blogille :/

  VastaaPoista