maanantai 8. kesäkuuta 2015

Ikuisuus viimekerrasta / Uutisia

Moikka kaikki :)

Tää blogi on totaalisesti unohtunut multa. Viime vuos oli varmasti yks mun elämän hektisimmistä vuosista, niin paljon sattui ja tapahtui. Mutta ei siitä sen enempää. Siitä on jo selvitty.
Oon tosi pahoillani etten oo tullut päivittelemään mitään tänne pitkään pitkään aikaan. Oon lähinnä pelännyt tulla kirjottelemaan tänne juttuja, koska viime kerrasta on niin kauan ja niin moni asia on muuttunut. Aattelin tulla nyt aluksi sanomaan, että hengissä ollaan. 

En oo varmasti täällä ikinä sanonut teille, että mun intohimo on viimeiset 5-6 vuotta ollut meikkaaminen ja kaikki kosmetiikkaan liittyvä. Aina jos mulla on huono päivä ja haluan ajatukset muualle niin lukittaudun mun huoneeseen, laitan musan pauhaamaan ja teen jonkun uuden meikkilookin. Haha. Se on mun tapa rauhottua ja unohtaa kaikki muu ympärillä tapahtuva. 

Nyt kun olin reissussa nää muutamat kuukaudet niin tosi moni tuli sielläkin ihan kadulla kyselemään mun meikeistä jne. Plus mun lähimmät kaverit ja tuttavat on painostanut mua jo jonkin aikaa perustamaan youtube kanavan ja nyt mä tosiaan tein sen. Ekaa kertaa pariin vuoteen mulla ei oo kuukauteen yhtään töitä niin mä päätin nyt alottaa meikkivideoiden tekemisen. 

Jos teillä on jotain ehdotuksia tai kysymyksiä niin käykää ihmeessä jättämässä ne tohon videolle. Voin tehdä ihan höpöttely juttujakin esim. mitä elämässä on tapahtunut tai sitten ihan jotain perus juttuja lempi meikkituotteista...?

Tästä tää bloggailu ja videoiden tekeminen taas jatkuu!


8 kommenttia:

 1. ootte yhessä kumminki vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin yhdessä reilut 3 vuotta, mutta nykyään ollaan hyviä ystäviä :)

   Poista
 2. Oot kyllä nii hurjan kaunis et jäin vaa tuijottaan!! wou! :))

  VastaaPoista
 3. ihan huippua että palailet postailemaan ja meikkivideot kiinnostaa kyllä paljo :) aikooko ose alkaa myös postailemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa ihana kuulla :) mua vähän jännittää, että miten tää tästä taas lähtee liikkeelle... En usko että Ose postailee enää, tai ehkä voin saada sen suostuteltua haha. En lupaa kumminkaan mitään!

   Poista
 4. waude, onneks tulin taas etsimään että oisko nyt tänne päivitetty jotain! ihan huippua et kirjottelette taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana kuulla! Koitan päästä taas tähän kirjoittelun makuun :)

   Poista